Kontoindstillinger

Fel användare eller Kodeord

LOG PÅ Glemt dit kodeord?

Om oss

Albert er et ungt firma med et stærkt iværksætterdrive, som har til formål at gøre viden tilgængeligt for så mange som muligt gennem teknologi. Vi vil hjælpe alle børn og elever i Danmark til at opnå bedre kundskaber inden for matematik ved at gøre det sjovt at lære, mere tilgængeligt og tilpasset til den enkelte.

Vi er et fantastisk team, som vil blive de bedste i verden til at forstå elevers individuelle behov og ønsker, med det formål at højne niveauet i skolen. Det skal helt enkelt være sjovere at lære, tilgængeligt og mere relevant for alle elever i Danmark.

Takket være Albert (og ikke mindst 500.000 linjer med programmeringskode) har vi de seneste to år hjulpet over 100.000 børn og elever til at blive bedre til matematik.

Alberts grundlæggere er selv forældre, og ved hvor værdsat det er at få så meget hjælp i hverdagen som muligt. Derfor har det også været rigtig vigtigt at vi gennem teknologi kan gøre hverdagen lidt nemmere for alle forældre.

Følg med på vores sjove og givende læringsrejse, og opret en konto til dit barn i dag! Du prøver altid gratis i en hel uge.